TCN

 

Project:                     Inrichting Kantoren TCN

Locatie:                     Keulse Kade, Utrecht

Opdrachtgever:       TCN

Ontwerp:                   2005, drk architects

 

Verbouwing van het voormalige hoofdkantoor van NUON tot hoofdvestiging van TCN PP. 6300m2 Vloeroppervlak moest geschikt gemaakt voor voor een hoofdkantoor van een projectontwikkelaar die als motto had "werken doe je thuis".

Dit moest zich vertalen naar de inrichting van hun hoofdkantoor. Het geheel moest ingepast worden in een gebouwencomplex dat voor een deel bestond uit bebouwing stammend uit het begin van de 20e eeuw en deels uit uitbreidingen gebouwd in de jaren 70.


 

 

TCN
TCN

entree Keulsekade

TCN
TCN

bestaande bebouwing

TCN nieuwe situatie
TCN nieuwe situatie

nivo 0

TCN nieuwe situatie
TCN nieuwe situatie

nivo 1

TCN nieuwe situatie
TCN nieuwe situatie

nivo 2

TCN nieuwe situatie
TCN nieuwe situatie

nivo 3

TCN nieuwe situatie
TCN nieuwe situatie

voorgevel - tuingevel

TCN nieuwe situatie
TCN nieuwe situatie

Interieurelementen